Shumëllojshmëri First Floor ka një gamë të plotë modelesh që janë trend në tërë Europën, Moderne dhe klasike, të cilat përshtaten me ambientet tuaja. Laminatesh Shfleto Zgjidh atë që të përshtatet Cilësia Maksimale Laminate Gjermane, me cilësinë maksimale, klasi 33/AC5 Klasi 33/AC5 Shfleto Garanci 25-30 vite, dhe lifetime

LinjaLifestyle

Zbulo Laminatet Lifestyle
background
PËR PRODUKTET TONA
Na kontakoni

  First Floor© që prej vitit 2015 ofron laminate gjermane cilësore për cdo ambjent direkt nga prodhuesi. Fortësia e materialit, cilësia gjermane e tij, puthitja me metodën CLIC IT & 5G, dhe Issowax kundër ujit dhe lagështirës, garanton që ta përdorni edhe në ambientet tregtare, apo ato me frekuentim të shpeshtë. Produkte Ekologjike, Strukturë 4V me reliev 3D, në mënyrë që të ndiheni të qetë në shtëpinë tuaj si të ishit në natyrë.

   Çmime të Favorshme
  Kurseni duke blerë një produkt rezistent dhe me garanci 25-30 vjecare ose të përjetshme. Çmime të favorshme për çdo kategori laminati.

  Modele Bashkëkohore
  Risistë e fundit të modës, në arredimin e shtëpive. Nëse dëshironi një shtëpi bashkekohore sipas trendit të fundit në europë, zgjidhni “First Floor”

  • KOLEKSIONE MODERNE
  • PRODHIME MADE IN GERMANY
  • KUNDRA LAGËSHTIRËS
  Shfleto produktet tona
  Ndiej Rehatinë dhe ngrohtësinë që vetem laminatet e ofrojnë

  Gjej dhe shijo rehatinë dhe ngrohtësinë e laminateve të rezistente gjermane.

  HIDH NJË SY
  Back to top of page